Céges WiFi

Nagy teljesítményű, megbízható wi-fi

A Mojo Networks biztonságos vállalati wi-fi megoldása rendkívül egyszerűen telepíthető, automatikusan felügyelt rendszert ad ami képes akár véglegesen kiváltani egy irodai vezetékes hálózatot. A korlátlanul skálázható felépítés, a nagy teljesítmény, a beépített közösségi szolgáltatások és kedvező árfekvés teszi a Mojot igazán vonzó vállalati wi-fi megoldássá.

Automatikusan működik, ráadásul kontroller nélkül

A Mojo Networks felhőben menedzselt vállalati wi-fi rendszere mindig működik, automatikusan a lehető legjobb teljesítményt nyújtja. Semmilyen beállítás, finomhangolás vagy manuális felügyelet nem szükséges, még a telepítéséhez sem szükséges képzett helyszíni szakember.

A Mojo felhőben minden beállítás egyetlen kattintással, akár az összes eszközön egyszerre módosítható. A fa-struktúrába szervezett beállítások öröklődnek, így egyetlen beállítással lehet például egy új vendég hálózatot, vagy biztonságos SSID-t létrehozni akár az összes eszközön.

Beépített közösségi beléptetés és marketing

A felhasználóbarát kezelőfelületen könnyen létrehozható egy Facebook, Twitter, Foursquare vagy más közösségi hálózat alapú beléptetés, amivel az egyszerű vendég wi-fi rögtön produktív marketing eszközzé tud válni.

A Mojo wi-fi ráadásul kuponokkal, kampányokkal, vendégkönyvvel, SMS beléptetéssel, böngészőbe való reklám illesztéssel és még sok más reklám-orientált képességel segítheti a marketing csapat munkáját.

Teljes körű felügyelet a felhőben

A Mojo felügyeleti szolgálatásokon keresztül minden hálózat és kliens forgalma részletesen, akár alkalmazásonként is elemezhető. Gyorsan megtalálható a szűk keresztmetszet, az esetleges problémák oka azonnal kideríthető. A Mojo segít szabályozni és teljes körűen felügyelni a wi-fi forgalmat, egyszerűen szabályozza a különböző alkalmazásokat (pl.: YouTube, Facebook videók) valamint wi-fi hálózatonként aprólékos telejsítmény- és biztonsági beállításokra nyújt lehetőséget.

A legbiztonságosabb wi-fi

Magasan vezetve a Gartner Wireless Intrusion Prevention System összehasonlításait, a Mojo AirTight wi-fi behatolásvédelmi rendszer nyújtja a legjobb elérhető vezetéknélküli biztonságot.

Az automatikusan működő védelmi rendszer a wi-fi támadások széles köre ellen nyújt védelmet, míg segít felfedezni és karanténba zárni az illegálisan használt wi-fi eszközöket, időben megakadályozva egy veszélyes adatszivárgást.

Mojo Networks Access Point eszközök

 C-130C-120O-90C-75C-65W-68
Rádiók
és szabvány
3 rádió,
802.11ac Wave 2
2 rádió,
802.11ac Wave 2
2 rádió,
802.11ac Wave 1
2 rádió,
802.11ac Wave 1
2 rádió,
802.11ac Wave 1
2 rádió,
802.11ac Wave 1
Antennák belső belső belső/külső belső/külső belső belső
Portok 2 Gigabit Ethernet 2 Gigabit Ethernet 2 Gigabit Ethernet 2 Gigabit Ethernet 1 Gigabit Ethernet 5 Gigabit Ethernet
2 Gigabit Passthrough
Max. adatsebesség 1,7 Gbps 1,7 Gbps 1,3 Gbps 1,3 Gbps 866 Mbps 866 Mbps
Spatial streamek 4×4:4 MU-MIMO 4×4:4 MU-MIMO 3×3:3 MIMO 3×3:3 MIMO 2×2:2 MIMO 2×2:2 MIMO
Tápellátás 802.3at 802.3at 802.3at 802.3af 802.3af 802.3af
WIPS ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Mesh ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
LTE interferencia csökkentés ✔ ✔        
Adatlap
 

Mojo Networks testközelben

Tekintse meg a Mojo Networks megoldásait élőben, az alábbi tanulmánnyal és bemutató videókkal.
 
 

TCO

56%

Akár 56% költségmegtakarítás

A Mojo wi-fi megoldások akár 56%-al olcsóbbak a helyben telepített, kontroller-alapú wi-fi rendszereknél. Tudjon meg többet!

 

Mojo Wireless Manager

Wi-fi központi menedzsment
 

Mojo AirTight

Wi-fi behatolásvédelem (WIPS)
 

Mojo Guest Manager

Vendég wi-fi és marketing megoldás
 

Mojo Canvas

Hotspot és portál szerkesztés